Telpa mieram un radošumam
Sarunas, konsultācijas, pasākumi

Timeline Healing Technique (TLHT) groups in English

I have been teaching TLHT 1 Classes in Latvia since September 2021. My first all English group was held in May 2022.

Next Level 1 training in English (Zoom): February 3-5th

The hours are Friday: 8-12am PDT/11am-3pm EDT/5-9pm CEST/6-10 pm EET.  Saturday and Sunday: 6am-12 noon PDT/9am-3pm EDT/3-9pm CEST/4-10pm EET.

The cost is $240. If you want to participate or have any questions please ask Jan  [email protected]







Daudziem šī informācija uzjundīs senas, apslēptas atmiņas, citiem iedos sapratni par tagad notiekošo, vēl kādiem kalpos kā impulss parakt dziļāk..
Lai vai kā būtu, viss ir pareizi, jo nav nekā pareizāka kā piedzīvot šo mirkli pilnībā
💖

Savā ikdienas dziedinošajā darbā redzu, ka tieši attiecību temats ar saviem vecākiem ir viens no būtiskākajiem stūrakmeņiem katra cilvēka personīgās izaugsmes ceļā. Mēs pievērsīsim uzmanību neatrisinātiem emociju samezglojumiem, dusmām un aizvainojumiem, lai padarītu sevi brīvu un pilnā mērā varētu izmantot dzimtā esošo spēku. Dziedinoša mīlestības plūsma meditācijā ļaus paskatīties uz daudziem notikumiem no citas perspektīvas un apjaust sevi kā lielu, radošu, garīgu būtni, kas atnāca tieši pēc šīs pieredzes.
Zīmējot Neirokoku, apzināsimies personīgos un dzimtas resursus, to radošo enerģiju, kas gatava izpausties šodienas realitātē un nest augļus nākotnē.
Seminārs pieejams ierakstā.

 Vairāk informācijas šeit



Manas sarunas ar citiem Laika līniju dziedināšanas praktiķiem Youtube kanālā


Pirkumu grozs